- Bewaar

- Bewaar
Flammkuchen met prei en brie
Onze drankensuggesties
Bier La Corne du Bois des Pendus Tripel Sterk blond bier Wijn Gewürztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de prei in de lengte in 2 en snij heel fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei gedurende 6 min. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen de courgette in dunne schijfjes en de brie in plakjes.
-
Rol het deeg open en bestrijk met de zure room. Kruid met zwarte peper en verdeel er de prei over.
-
Verdeel de courgetteschijfjes over de prei samen met de brie en de tomaten. Kruid met peper.
-
Zet ± 12 tot 15 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier La Corne du Bois des Pendus Tripel Sterk blond bier Wijn Gewürztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de prei in de lengte in 2 en snij heel fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei gedurende 6 min. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen de courgette in dunne schijfjes en de brie in plakjes.
-
Rol het deeg open en bestrijk met de zure room. Kruid met zwarte peper en verdeel er de prei over.
-
Verdeel de courgetteschijfjes over de prei samen met de brie en de tomaten. Kruid met peper.
-
Zet ± 12 tot 15 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Corne du Bois des Pendus Tripel Sterk blond bier Wijn Gewürztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr