- Bewaar

- Bewaar
Forel met banaan en amandelen
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.
-
Meng het kerriepoeder met het amandelpoeder.
-
Bereiding:
-
Snij de bananen in de lengte in 2 en wentel door het mengsel van kerrie- en amandelpoeder. Wentel de forellen door de bloem en vul elke forel op met een halve banaan.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de forellen goudbruin aan beide zijden. Zet het vuur lager en laat de forellen nog 10 à 15 min. verder bakken. Kruid met peper en zout en besprenkel met balsamicoazijn.
-
Bestrooi de forellen met de geroosterde amandelschilfers, haal de forellen uit de pan en hou warm. Voeg 2 eetl. water aan de pan toe en schraap de braadresten los. Laat even koken.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een forel en lepel er wat braadvocht over. Dien op met gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag.
-
Meng het kerriepoeder met het amandelpoeder.
-
Bereiding:
-
Snij de bananen in de lengte in 2 en wentel door het mengsel van kerrie- en amandelpoeder. Wentel de forellen door de bloem en vul elke forel op met een halve banaan.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de forellen goudbruin aan beide zijden. Zet het vuur lager en laat de forellen nog 10 à 15 min. verder bakken. Kruid met peper en zout en besprenkel met balsamicoazijn.
-
Bestrooi de forellen met de geroosterde amandelschilfers, haal de forellen uit de pan en hou warm. Voeg 2 eetl. water aan de pan toe en schraap de braadresten los. Laat even koken.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een forel en lepel er wat braadvocht over. Dien op met gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië, met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren. Wijn Riesling Classic Rudolf Müller Duitsland