- Bewaar

- Bewaar
Forelpapillot met gedroogde tomaatjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Sablou A.C. Bergerac sec Droge witte wijn uit het zuidwesten van Frankrijk met een frisse en fruitige smaak. Wijn Domaine Saint André Rosé - Syrah Vin de Pays d'Oc Heel aromatische rosé gemaakt van de syrahdruif. In de neus zitten frambozen en ander rood fruit. Deze rosé smaakt fris en een tikje vettig. Een ideale terrasjeswijn.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen grotendeels ontdooien en open ze. Spoel af en dep goed droog.
-
Snij de verse groenten in stukken.
-
Breng 1 L water aan de kook met het bouillonblokje en kook hierin de groentestukjes gedurende 3 à 5 min. Laat uitlekken.
-
Rijg de groenten afwisselend op spiesjes.
-
Bereiding:
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en bestrijk in het midden met olijfolie.
-
Leg op elk vel een forel en vul deze op met 4 à 6 halfgedroogde kerstomaatjes. Besprenkel de tomaatjes met enkele druppels olie uit hun verpakking. Sluit de forellen en giet er nog een beetje van deze olie over.
-
Vouw de papillotten dicht en bak ze op een matig warme barbecue gedurende ± 30 min. of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 30 à 35 min.
-
Strijk de groentebrochettes in met de olie uit de tomatenverpakking en bak op een matig warme barbecue gedurende ± 3 à 5 min. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Serveer met een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Sablou A.C. Bergerac sec Droge witte wijn uit het zuidwesten van Frankrijk met een frisse en fruitige smaak. Wijn Domaine Saint André Rosé - Syrah Vin de Pays d'Oc Heel aromatische rosé gemaakt van de syrahdruif. In de neus zitten frambozen en ander rood fruit. Deze rosé smaakt fris en een tikje vettig. Een ideale terrasjeswijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de forellen grotendeels ontdooien en open ze. Spoel af en dep goed droog.
-
Snij de verse groenten in stukken.
-
Breng 1 L water aan de kook met het bouillonblokje en kook hierin de groentestukjes gedurende 3 à 5 min. Laat uitlekken.
-
Rijg de groenten afwisselend op spiesjes.
-
Bereiding:
-
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en bestrijk in het midden met olijfolie.
-
Leg op elk vel een forel en vul deze op met 4 à 6 halfgedroogde kerstomaatjes. Besprenkel de tomaatjes met enkele druppels olie uit hun verpakking. Sluit de forellen en giet er nog een beetje van deze olie over.
-
Vouw de papillotten dicht en bak ze op een matig warme barbecue gedurende ± 30 min. of in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 30 à 35 min.
-
Strijk de groentebrochettes in met de olie uit de tomatenverpakking en bak op een matig warme barbecue gedurende ± 3 à 5 min. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Serveer met een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Sablou A.C. Bergerac sec Droge witte wijn uit het zuidwesten van Frankrijk met een frisse en fruitige smaak. Wijn Domaine Saint André Rosé - Syrah Vin de Pays d'Oc Heel aromatische rosé gemaakt van de syrahdruif. In de neus zitten frambozen en ander rood fruit. Deze rosé smaakt fris en een tikje vettig. Een ideale terrasjeswijn.