- Bewaar

- Bewaar
Frisse salade van paprika en boontjes
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het Zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak. Wijn Domaine de Malaven A.C. Tavel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de boontjes (diepgevroren boontjes niet ontdooien) en reepjes paprika in een grote pan lichtgezouten kokend water. Laat zonder deksel gedurende ± 15 min. beetgaar koken (als u de paprikareepjes liever krokant hebt, voegt u ze na 5 min. aan de boontjes toe). Laat de groenten uitlekken, dek ze af en zet ze koel weg.
-
Bereid de vinaigrette: meng alle ingrediënten behalve de olie. Die giet u er heel langzaam bij terwijl u voortdurend roert, zodat de vinaigrette wat dikt.
-
Afwerking:
-
(net voor het opdienen)
-
Snij de ui in fijne ringen en de tomaat in partjes. Snij de fetakaas in blokjes. Schep de ui, tomaat en feta voorzichtig onder de paprika-boontjesmengeling. Giet er de vinaigrette bij en roer voorzichtig om. Werk af met de zwarte olijven. Voor de liefhebbers kunt u over de salade ook een teentje knoflook snipperen.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het Zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak. Wijn Domaine de Malaven A.C. Tavel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de boontjes (diepgevroren boontjes niet ontdooien) en reepjes paprika in een grote pan lichtgezouten kokend water. Laat zonder deksel gedurende ± 15 min. beetgaar koken (als u de paprikareepjes liever krokant hebt, voegt u ze na 5 min. aan de boontjes toe). Laat de groenten uitlekken, dek ze af en zet ze koel weg.
-
Bereid de vinaigrette: meng alle ingrediënten behalve de olie. Die giet u er heel langzaam bij terwijl u voortdurend roert, zodat de vinaigrette wat dikt.
-
Afwerking:
-
(net voor het opdienen)
-
Snij de ui in fijne ringen en de tomaat in partjes. Snij de fetakaas in blokjes. Schep de ui, tomaat en feta voorzichtig onder de paprika-boontjesmengeling. Giet er de vinaigrette bij en roer voorzichtig om. Werk af met de zwarte olijven. Voor de liefhebbers kunt u over de salade ook een teentje knoflook snipperen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn Uit het Zuiden van Frankrijk, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, komt deze verfrissende rosé. Hij bezit een droge, fruitige en licht kruidige smaak. Wijn Domaine de Malaven A.C. Tavel