- Bewaar

- Bewaar
Frisse taboulé met gerookte forel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Breng de gevogeltefond aan de kook in een steelpan en giet over de couscous. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Snij ondertussen de radijzen en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de forelfilets in 12 stukken.
-
Bereiding:
-
Maak de couscous los met een vork. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Meng met de radijzen, de komkommer en de helft van de dille. Verdeel over glaasjes of hapjeslepels.
-
Verdeel een stukje forel over de couscous en werk af met de rest van de dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Breng de gevogeltefond aan de kook in een steelpan en giet over de couscous. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Snij ondertussen de radijzen en de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de forelfilets in 12 stukken.
-
Bereiding:
-
Maak de couscous los met een vork. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Meng met de radijzen, de komkommer en de helft van de dille. Verdeel over glaasjes of hapjeslepels.
-
Verdeel een stukje forel over de couscous en werk af met de rest van de dille.