- Bewaar
- Bewaar
Frittata van groene groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn en snij de lente-uitjes in ringen.
-
Dep de rode bieten droog en snij in blokjes van 1 cm.
-
Klop de eieren los met een vork. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak het knoflook, de diepgevroren aardappelblokjes, broccoli en prinsessenbonen 5 min.
-
Meng er de diepgevroren erwtjes en de geraspte mozzarella onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Overgiet met de losgeklopte eieren en laat nog ± 10 min. stollen op een zacht vuur.
-
Meng intussen de rode bieter onder de slamix en bestrooi met de lente-uitjes en de pompoenpitten.
-
Afwerking:
-
Snij de frittata in punten en geef er de salade bij. Lepel er de vinaigrette over.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook fijn en snij de lente-uitjes in ringen.
-
Dep de rode bieten droog en snij in blokjes van 1 cm.
-
Klop de eieren los met een vork. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak het knoflook, de diepgevroren aardappelblokjes, broccoli en prinsessenbonen 5 min.
-
Meng er de diepgevroren erwtjes en de geraspte mozzarella onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Overgiet met de losgeklopte eieren en laat nog ± 10 min. stollen op een zacht vuur.
-
Meng intussen de rode bieter onder de slamix en bestrooi met de lente-uitjes en de pompoenpitten.
-
Afwerking:
-
Snij de frittata in punten en geef er de salade bij. Lepel er de vinaigrette over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers