Frittata van groene groenten

Frittata van groene groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 457 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 37.2 g
Suiker 7.4 g
Vezel 14.6 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn en snij de lente-uitjes in ringen.

  4. Dep de rode bieten droog en snij in blokjes van 1 cm.

  5. Klop de eieren los met een vork. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak het knoflook, de diepgevroren aardappelblokjes, broccoli en prinsessenbonen 5 min.

  8. Meng er de diepgevroren erwtjes en de geraspte mozzarella onder. Kruid met de tijm, peper en zout.

  9. Overgiet met de losgeklopte eieren en laat nog ± 10 min. stollen op een zacht vuur.

  10. Meng intussen de rode bieter onder de slamix en bestrooi met de lente-uitjes en de pompoenpitten.

  11. Afwerking:
  12. Snij de frittata in punten en geef er de salade bij. Lepel er de vinaigrette over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn en snij de lente-uitjes in ringen.

  4. Dep de rode bieten droog en snij in blokjes van 1 cm.

  5. Klop de eieren los met een vork. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak het knoflook, de diepgevroren aardappelblokjes, broccoli en prinsessenbonen 5 min.

  8. Meng er de diepgevroren erwtjes en de geraspte mozzarella onder. Kruid met de tijm, peper en zout.

  9. Overgiet met de losgeklopte eieren en laat nog ± 10 min. stollen op een zacht vuur.

  10. Meng intussen de rode bieter onder de slamix en bestrooi met de lente-uitjes en de pompoenpitten.

  11. Afwerking:
  12. Snij de frittata in punten en geef er de salade bij. Lepel er de vinaigrette over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 457 kcal
Vet 21.9 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 37.2 g
Suiker 7.4 g
Vezel 14.6 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers

Bekijk het recept digitaal