Fruitcoupe met mascarponevla
Fruitcoupe met mascarponevla

Fruitcoupe met mascarponevla

20 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 584 kcal
Vet 47.1 g
Koolhydraat 32.4 g
Eiwit 7.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde perziken en nectarines in partjes en halveer de druiven. Rasp de chocolade.

  3. Klop de mascarpone los in een mengkom en klop er de bloemsuiker en het citroensap onder.

  4. Klop de room bijna stijf en schep onder de mascarpone.

  5. Vul 4 coupes: begin met een laagje perzik, nectarine en druif, vervolgens een laagje mascarponevla, diepgevroren frambozen en opnieuw een laagje vla. Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Werk af met de geraspte chocolade of amandelschilfers. Zet 4 u. in de koelkast.

  6. Afwerking:
  7. Versier eventueel met een blaadje citroenmelisse en een fijn koekje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde perziken en nectarines in partjes en halveer de druiven. Rasp de chocolade.

  3. Klop de mascarpone los in een mengkom en klop er de bloemsuiker en het citroensap onder.

  4. Klop de room bijna stijf en schep onder de mascarpone.

  5. Vul 4 coupes: begin met een laagje perzik, nectarine en druif, vervolgens een laagje mascarponevla, diepgevroren frambozen en opnieuw een laagje vla. Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Werk af met de geraspte chocolade of amandelschilfers. Zet 4 u. in de koelkast.

  6. Afwerking:
  7. Versier eventueel met een blaadje citroenmelisse en een fijn koekje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 584 kcal
Vet 47.1 g
Koolhydraat 32.4 g
Eiwit 7.3 g

Bekijk het recept digitaal