- Bewaar

- Bewaar
Fruitcoupe met mascarponevla
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde perziken en nectarines in partjes en halveer de druiven. Rasp de chocolade.
-
Klop de mascarpone los in een mengkom en klop er de bloemsuiker en het citroensap onder.
-
Klop de room bijna stijf en schep onder de mascarpone.
-
Vul 4 coupes: begin met een laagje perzik, nectarine en druif, vervolgens een laagje mascarponevla, diepgevroren frambozen en opnieuw een laagje vla. Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Werk af met de geraspte chocolade of amandelschilfers. Zet 4 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Versier eventueel met een blaadje citroenmelisse en een fijn koekje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde perziken en nectarines in partjes en halveer de druiven. Rasp de chocolade.
-
Klop de mascarpone los in een mengkom en klop er de bloemsuiker en het citroensap onder.
-
Klop de room bijna stijf en schep onder de mascarpone.
-
Vul 4 coupes: begin met een laagje perzik, nectarine en druif, vervolgens een laagje mascarponevla, diepgevroren frambozen en opnieuw een laagje vla. Herhaal tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Werk af met de geraspte chocolade of amandelschilfers. Zet 4 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Versier eventueel met een blaadje citroenmelisse en een fijn koekje.