- Bewaar

- Bewaar
Fruitig bulgurslaatje met mango en advocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de bulgur in een mengkom en overgiet met 5 dl lichtgezouten kokend water. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork. Meng er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado en de mango in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en meng met 2 eetl. olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mango, de avocado, de lente-ui en de rucola onder de bulgur.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Doe de bulgur in een mengkom en overgiet met 5 dl lichtgezouten kokend water. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork. Meng er 1 eetl. olijfolie onder en kruid met peper en zout.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado en de mango in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en meng met 2 eetl. olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mango, de avocado, de lente-ui en de rucola onder de bulgur.