- Bewaar

- Bewaar
Fruitig slaatje met rammenas en venkel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de rammenas en snij in fijne schijfjes met een dunschiller.
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne reepjes en snipper het venkelgroen fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes.
-
Pers de sinaasappel.
-
Rooster de pijnboompitten 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de blaadjes van het plantje basilicum.
-
Meng alle ingrediënten en besprenkel met het sinaasappelsap en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de rammenas en snij in fijne schijfjes met een dunschiller.
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne reepjes en snipper het venkelgroen fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes.
-
Pers de sinaasappel.
-
Rooster de pijnboompitten 1 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Pluk de blaadjes van het plantje basilicum.
-
Meng alle ingrediënten en besprenkel met het sinaasappelsap en de olijfolie. Kruid met peper en zout.