- Bewaar

- Bewaar
Fruitig slaatje van gegrilde meloen en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Wijn Ciney Bruin Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halve meloen in partjes.
-
Snij de gegrilde paprika's in dunne reepjes.
-
Verkruimel de geitenkaas.
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Verdeel de slamix over de borden.
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooi gestreept zijn. Leg ze op de slamix.
-
Werk af met de reepjes paprika, de veenbessen, de pecannoten, de hennepzaadjes en de verkruimelde geitenkaas.
-
Meng de mosterd met het citroensap, de rodewijnazijn en extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Sprenkel dressing over elk bord.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
Onze drankensuggesties
Wijn Ciney Bruin Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de halve meloen in partjes.
-
Snij de gegrilde paprika's in dunne reepjes.
-
Verkruimel de geitenkaas.
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Pers de halve citroen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Verdeel de slamix over de borden.
-
Verhit de olijfolie in een grillpan en gril de partjes meloen tot ze aan beide kanten mooi gestreept zijn. Leg ze op de slamix.
-
Werk af met de reepjes paprika, de veenbessen, de pecannoten, de hennepzaadjes en de verkruimelde geitenkaas.
-
Meng de mosterd met het citroensap, de rodewijnazijn en extra vierge olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Sprenkel dressing over elk bord.
-
Afwerking:
-
Serveer met een stukje brood.
Terra Vecchia Reserve Vermentino-Chardonnay I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Ciney Bruin Abdijbier