- Bewaar

- Bewaar
Fruitlolly's in bladerdeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg en de blauwe bessen eerst ontdooien.
-
Je hulpkok mag intussen het klokhuis uit de appel halen en hem meteen ook schillen. Daarna kan jij de appel raspen en de bessen in 2 snijden.
-
Bereiding:
-
Meng de geraspte appel en de bessen met het kokospoeder en het amandelpoeder. Ook de melk uit het blik mag erbij.
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er het ontdooide bladerdeeg op. Steek er met een uitsteekvormpje 24 hartjes, cirkels of driehoekjes uit. Je hulpkok mag intussen de oven voorverwarmen op 180 °C.
-
Bedek 12 stukjes deeg met een lepeltje fruitvulling. Leg er de andere helft van de stukjes deeg op om de vulling af te dekken. Druk ze eerst een beetje platter met je handen. Druk de randen daarna dicht met een vork.
-
Breek het ei op de rand van een kommetje. Laat de eidooier van de ene schaal in de andere glijden en doe in een kommetje. Het eiwit heb je niet nodig. Klop de eidooier los en bestrijk er de koekjes mee. Maak in het midden van elk koekje een klein gaatje en steek onder aan elk koekje een stokje vast. Je hulpkok mag de koekjes nu 10 min. in de voorverwarmde oven zetten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat het bladerdeeg en de blauwe bessen eerst ontdooien.
-
Je hulpkok mag intussen het klokhuis uit de appel halen en hem meteen ook schillen. Daarna kan jij de appel raspen en de bessen in 2 snijden.
-
Bereiding:
-
Meng de geraspte appel en de bessen met het kokospoeder en het amandelpoeder. Ook de melk uit het blik mag erbij.
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er het ontdooide bladerdeeg op. Steek er met een uitsteekvormpje 24 hartjes, cirkels of driehoekjes uit. Je hulpkok mag intussen de oven voorverwarmen op 180 °C.
-
Bedek 12 stukjes deeg met een lepeltje fruitvulling. Leg er de andere helft van de stukjes deeg op om de vulling af te dekken. Druk ze eerst een beetje platter met je handen. Druk de randen daarna dicht met een vork.
-
Breek het ei op de rand van een kommetje. Laat de eidooier van de ene schaal in de andere glijden en doe in een kommetje. Het eiwit heb je niet nodig. Klop de eidooier los en bestrijk er de koekjes mee. Maak in het midden van elk koekje een klein gaatje en steek onder aan elk koekje een stokje vast. Je hulpkok mag de koekjes nu 10 min. in de voorverwarmde oven zetten.