In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schep bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel. Snij de perziken of nectarines in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.
Meng de meloenbolletjes, braambessen en perzik- of nectarineschijfjes in een grote kom en bestrooi met de vanillesuiker. Overgiet met de porto. Laat 1 u. trekken in de koelkast en roer het fruit een tweetal keer om.
Tip
Geef er bij warm weer een bolletje ijs bij.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schep bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel. Snij de perziken of nectarines in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.
Meng de meloenbolletjes, braambessen en perzik- of nectarineschijfjes in een grote kom en bestrooi met de vanillesuiker. Overgiet met de porto. Laat 1 u. trekken in de koelkast en roer het fruit een tweetal keer om.