Fruitsalade met porto
Fruitsalade met porto

Fruitsalade met porto

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 146 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 20.8 g
Eiwit 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schep bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel. Snij de perziken of nectarines in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.

  3. Meng de meloenbolletjes, braambessen en perzik- of nectarineschijfjes in een grote kom en bestrooi met de vanillesuiker. Overgiet met de porto. Laat 1 u. trekken in de koelkast en roer het fruit een tweetal keer om.

Tip

Geef er bij warm weer een bolletje ijs bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schep bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel. Snij de perziken of nectarines in 2 en daarna in dunne halvemaantjes.

  3. Meng de meloenbolletjes, braambessen en perzik- of nectarineschijfjes in een grote kom en bestrooi met de vanillesuiker. Overgiet met de porto. Laat 1 u. trekken in de koelkast en roer het fruit een tweetal keer om.

Tip

Geef er bij warm weer een bolletje ijs bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 146 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 20.8 g
Eiwit 1.3 g

Bekijk het recept digitaal