- Bewaar

- Bewaar
Fruitsla
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwijder de middelste harde kern uit de ananas. Snij het vruchtvlees eerst in schijven en daarna in hapklare stukken. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Snij de kiwi's in de lengte in 4 en snij in stukjes.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Snij de meloen in 2 en schep er bolletjes uit met een meloenschepje.
-
Schil de appelen en peren en snij in stukjes.
-
Snij de aardbeien in 2 of 4, afhankelijk van de grootte.
-
Meng de stukjes fruit in een grote glazen kom en meng er het sinaasappel- en ananassap en de honing goed onder. Zet in de koelkast tot gebruik.
Voor de volwassenen: breng deze fruitsla extra op smaak door er 2 dl porto (naar keuze) aan toe te voegen. Laat een uurtje trekken in de koelkast en roer af en toe door elkaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwijder de middelste harde kern uit de ananas. Snij het vruchtvlees eerst in schijven en daarna in hapklare stukken. Doe dat boven een kom en vang het sap op.
-
Snij de kiwi's in de lengte in 4 en snij in stukjes.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Snij de meloen in 2 en schep er bolletjes uit met een meloenschepje.
-
Schil de appelen en peren en snij in stukjes.
-
Snij de aardbeien in 2 of 4, afhankelijk van de grootte.
-
Meng de stukjes fruit in een grote glazen kom en meng er het sinaasappel- en ananassap en de honing goed onder. Zet in de koelkast tot gebruik.
Voor de volwassenen: breng deze fruitsla extra op smaak door er 2 dl porto (naar keuze) aan toe te voegen. Laat een uurtje trekken in de koelkast en roer af en toe door elkaar.