Fruitsla ontbijt
- Bewaar

- Bewaar
Fruitsla ontbijt
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
264 kcal
Vet
6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
39.9 g
Suiker
25.7 g
Vezel
5.2 g
Eiwit
9.8 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schep kleine bollejtes uit de meloen met een meloenlepel.
-
Snij de nectarine in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de yoghurt over 4 ontbijtkommetjes en verdeel er het fruit over. Verdeel de granola met noten en zaden over de kommetjes en lepel over iedere portie 1 eetl. vloeibare honing.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schep kleine bollejtes uit de meloen met een meloenlepel.
-
Snij de nectarine in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de yoghurt over 4 ontbijtkommetjes en verdeel er het fruit over. Verdeel de granola met noten en zaden over de kommetjes en lepel over iedere portie 1 eetl. vloeibare honing.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
264 kcal
Vet
6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraat
39.9 g
Suiker
25.7 g
Vezel
5.2 g
Eiwit
9.8 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?