Fruitsla ontbijt
Fruitsla ontbijt

Fruitsla ontbijt

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 39.9 g
Suiker 25.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 9.8 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schep kleine bollejtes uit de meloen met een meloenlepel.

  4. Snij de nectarine in kwartjes.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de yoghurt over 4 ontbijtkommetjes en verdeel er het fruit over. Verdeel de granola met noten en zaden over de kommetjes en lepel over iedere portie 1 eetl. vloeibare honing.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schep kleine bollejtes uit de meloen met een meloenlepel.

  4. Snij de nectarine in kwartjes.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de yoghurt over 4 ontbijtkommetjes en verdeel er het fruit over. Verdeel de granola met noten en zaden over de kommetjes en lepel over iedere portie 1 eetl. vloeibare honing.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 6 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraat 39.9 g
Suiker 25.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 9.8 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal