- Bewaar

- Bewaar
Gamba's met broccoliroosjes
Onze drankensuggesties
Wijn Pouilly Fumé A.C. Jean Voisier Wijn Benjamin de Chantegrive A.C. Graves
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat 1 eetl. boter smelten en doe er de diepgevroren broccoli in (verwijder vooraf de lange stengels en hou de roosjes over). Kruid met peper en zout.
-
Giet er 1/2 glas witte wijn over en laat 5 min. zachtjes stoven. Voeg de room toe en laat even indikken.
-
Bereid de gamba's: bak de diepgevroren gamba's in 2 eetl. hete boter tot ze mooi roze kleuren (3 min. aan elke kant). Kruid met 2 teentjes knoflook, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep op elk bord een beetje broccoli en schik er de gamba's rond. Voorzie 'vingerkommetjes' lauw water met schijfjes citroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Pouilly Fumé A.C. Jean Voisier Wijn Benjamin de Chantegrive A.C. Graves
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat 1 eetl. boter smelten en doe er de diepgevroren broccoli in (verwijder vooraf de lange stengels en hou de roosjes over). Kruid met peper en zout.
-
Giet er 1/2 glas witte wijn over en laat 5 min. zachtjes stoven. Voeg de room toe en laat even indikken.
-
Bereid de gamba's: bak de diepgevroren gamba's in 2 eetl. hete boter tot ze mooi roze kleuren (3 min. aan elke kant). Kruid met 2 teentjes knoflook, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep op elk bord een beetje broccoli en schik er de gamba's rond. Voorzie 'vingerkommetjes' lauw water met schijfjes citroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pouilly Fumé A.C. Jean Voisier Wijn Benjamin de Chantegrive A.C. Graves