- Bewaar

- Bewaar
Garnaaltjes in de wok met groenten en ananas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en rasp in fijne reepjes.
-
Snij de ananas in blokjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en rasp in fijne reepjes.
-
Snij de ananas in blokjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.