- Bewaar

- Bewaar
Garnalenrisotto met courgette
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de garnalen volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
-
Snipper de ui en de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de risottorijst 10 min. in 1 L lichtgezouten water en roer af en toe. Giet af en leg er een propere keukenhanddoek op. Laat 5 min. stomen.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout. Voeg de roze garnalen toe en laat nog 5 min. garen.
-
Haal de pan van het vuur en voeg de rijst toe. Meng er de boter en de platte peterselie onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de garnalen volledig ontdooien en dep droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
-
Snipper de ui en de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de risottorijst 10 min. in 1 L lichtgezouten water en roer af en toe. Giet af en leg er een propere keukenhanddoek op. Laat 5 min. stomen.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout. Voeg de roze garnalen toe en laat nog 5 min. garen.
-
Haal de pan van het vuur en voeg de rijst toe. Meng er de boter en de platte peterselie onder. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze Wijn Terre di Chieti I.G.T. Pecorino `Vellodoro' Umani Ronchi Abruzzo - Italië