- Bewaar

- Bewaar
Gebakken fazantfilet en aardpeerpannetje met appel
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de fazantfilets oppervlakkig ontdooien en dep ze droog met keukenpapier.
-
Schil de aardperen en snij in gelijke schijfjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bereiding:
-
Breng de gevogeltefond aan de kook in een kookpot en laat de schijfjes aardpeer 2 à 3 min. garen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de fazantfilets 2 min. aan elke kant goudbruin (fazant wordt goed doorbakken gegeten). Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes appel en de blaadjes tijm toe en laat 2 à 3 min. bakken.
-
Voeg de schijfjes aardpeer toe en leg er de fazantfilets op. Verwarm 2 à 3 min.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met een aardappelgratin.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de fazantfilets oppervlakkig ontdooien en dep ze droog met keukenpapier.
-
Schil de aardperen en snij in gelijke schijfjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bereiding:
-
Breng de gevogeltefond aan de kook in een kookpot en laat de schijfjes aardpeer 2 à 3 min. garen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie en de boter in een pan en bak de fazantfilets 2 min. aan elke kant goudbruin (fazant wordt goed doorbakken gegeten). Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de blokjes appel en de blaadjes tijm toe en laat 2 à 3 min. bakken.
-
Voeg de schijfjes aardpeer toe en leg er de fazantfilets op. Verwarm 2 à 3 min.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met een aardappelgratin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny