- Bewaar

- Bewaar
Gebakken gnocchi met aspergepunten en peultjes
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc Bier Ypra Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de harde uiteinden van de groene-aspergepunten.
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gnocchi samen met het knoflook 2 à 3 min.
-
Mix intussen de basilicumblaadjes samen met de pilipili en het roomalternatief tot een gladde saus.
-
Voeg de vegan spekjes, de aspergepunten en de peultjes toe aan de braadpan of wok en overgiet met de basilicumsaus. Laat 5 min. koken.
-
Meng er de laatste minuut de diepgevroren edamamebonen onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc Bier Ypra Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper het knoflook fijn. Snij de harde uiteinden van de groene-aspergepunten.
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gnocchi samen met het knoflook 2 à 3 min.
-
Mix intussen de basilicumblaadjes samen met de pilipili en het roomalternatief tot een gladde saus.
-
Voeg de vegan spekjes, de aspergepunten en de peultjes toe aan de braadpan of wok en overgiet met de basilicumsaus. Laat 5 min. koken.
-
Meng er de laatste minuut de diepgevroren edamamebonen onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc Bier Ypra Blond bier