Gebakken gnocchi met aspergepunten en peultjes
Gebakken gnocchi met aspergepunten en peultjes

Gebakken gnocchi met aspergepunten en peultjes

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1728 kj
Energie 413 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 30.3 g
Suiker 1.9 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 22 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper het knoflook fijn. Snij de harde uiteinden van de groene-aspergepunten.

  3. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gnocchi samen met het knoflook 2 à 3 min.

  4. Mix intussen de basilicumblaadjes samen met de pilipili en het roomalternatief tot een gladde saus.

  5. Voeg de vegan spekjes, de aspergepunten en de peultjes toe aan de braadpan of wok en overgiet met de basilicumsaus. Laat 5 min. koken.

  6. Meng er de laatste minuut de diepgevroren edamamebonen onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snipper het knoflook fijn. Snij de harde uiteinden van de groene-aspergepunten.

  3. Verhit de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gnocchi samen met het knoflook 2 à 3 min.

  4. Mix intussen de basilicumblaadjes samen met de pilipili en het roomalternatief tot een gladde saus.

  5. Voeg de vegan spekjes, de aspergepunten en de peultjes toe aan de braadpan of wok en overgiet met de basilicumsaus. Laat 5 min. koken.

  6. Meng er de laatste minuut de diepgevroren edamamebonen onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1728 kj
Energie 413 kcal
Vet 20.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 30.3 g
Suiker 1.9 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 22 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Vaugelas 'Les Falaises' A.O.P. Languedoc Bier Ypra Blond bier

Bekijk het recept digitaal