- Bewaar

- Bewaar
Gebakken gnocchi met salie en groenekool
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Michel Torino Malbec Rosé Calchaquí Valley Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de groenekool en snij de kool in fijne reepjes.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snipper de salieblaadjes fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
Kook de reepjes groenekool 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de groenekool opnieuw toe en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. aan alle kanten goudbruin. Bestrooi met de salie en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenekool over de borden en bestrooi met de pijnboompitten en de verkruimelde feta.
-
Schik er de gnocchi rond.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g groenekool in reepjes en kook samen met 1 salieblaadje 10 min. gaar in een bodempje water. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 50 g aardappelgnocchi goudbruin. 3 Snij alles in kleine stukjes en meng er 20 g geprakte feta onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Michel Torino Malbec Rosé Calchaquí Valley Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit de groenekool en snij de kool in fijne reepjes.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snipper de salieblaadjes fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
Kook de reepjes groenekool 3 min. in lichtgezouten water. Giet af en zet opzij.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de groenekool opnieuw toe en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 5 min. aan alle kanten goudbruin. Bestrooi met de salie en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groenekool over de borden en bestrooi met de pijnboompitten en de verkruimelde feta.
-
Schik er de gnocchi rond.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g groenekool in reepjes en kook samen met 1 salieblaadje 10 min. gaar in een bodempje water. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 50 g aardappelgnocchi goudbruin. 3 Snij alles in kleine stukjes en meng er 20 g geprakte feta onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Michel Torino Malbec Rosé Calchaquí Valley Argentinië