- Bewaar

- Bewaar
Gebakken heilbot met tomatenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de heilbotfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de tomaten in partjes, verwijder de pitjes en snij daarna in blokjes.
-
Hak de rucola grof. - Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de tomatenblokjes met het limoensap, de zeste, de uitgelekte kappertjes, de peterselie, de lenteuitjes en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer daarna los met een vork en meng er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Kruid intussen de visfilets aan beide kanten met zwarte peper en zout. Wentel door de bloem en klop er de overtollige bloem af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Meng de rucola onder het tomatenslaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de heilbotfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de tomaten in partjes, verwijder de pitjes en snij daarna in blokjes.
-
Hak de rucola grof. - Snipper de lente-uitjes en de peterselie fijn.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de tomatenblokjes met het limoensap, de zeste, de uitgelekte kappertjes, de peterselie, de lenteuitjes en 2 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer daarna los met een vork en meng er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Kruid intussen de visfilets aan beide kanten met zwarte peper en zout. Wentel door de bloem en klop er de overtollige bloem af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Meng de rucola onder het tomatenslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay Albert Bichot