- Bewaar

- Bewaar
Gebakken kaaskrokantjes met tarwegraantjes en groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Réserve ‘Oak Aged’ Vin de France Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de tomatentapenade onder.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en meng onder de graantjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen, verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de oesterzwammen 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de ‘Crispy Bakes’ kaaskrokantjes 3 min. aan elke kant.
-
Snipper intussen de peterselie fijn en meng de helft onder de graantjes.
-
Schep de graantjes op de borden, verdeel er de oesterzwammen over en serveer met de kaaskrokantjes. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Réserve ‘Oak Aged’ Vin de France Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de tarwegraantjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de tomatentapenade onder.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 10 min. Kruid met peper en zout en meng onder de graantjes.
-
Scheur de oesterzwammen in repen, verhit 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de oesterzwammen 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de ‘Crispy Bakes’ kaaskrokantjes 3 min. aan elke kant.
-
Snipper intussen de peterselie fijn en meng de helft onder de graantjes.
-
Schep de graantjes op de borden, verdeel er de oesterzwammen over en serveer met de kaaskrokantjes. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Granbeau Grande Réserve ‘Oak Aged’ Vin de France Bier Postel Blond Blond abdijbier