- Bewaar

- Bewaar
Gebakken kabeljauw met selder
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken kabeljauw oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de selder, de courgette en de prei (met een beetje groen) in blokjes of ringen van 1/2 cm.
-
Snipper de koriander en het knoflook fijn.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Breng de Alpro soya Cuisine aan de kook met het halve groentebouillonblokje en de waterkers. Laat 2 min. koken en mix tot een gladde saus.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de blokjes selder, courgette en de prei toe en laat zachtjes garen gedurende 15 min. Voeg de sojascheuten toe en laat nog 3 min. verder garen. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er de sesamzaadjes door.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken kabeljauw gedurende ± 8 min. langs elke kant op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. Breng op smaak met wat limoensap en bestrooi de laatste 2 min. met de koriander.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentjes over de borden, leg er een stukje kabeljauw op en lepel er de waterkerssaus over. Serveer met aardappelpuree.
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken kabeljauw oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de selder, de courgette en de prei (met een beetje groen) in blokjes of ringen van 1/2 cm.
-
Snipper de koriander en het knoflook fijn.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Breng de Alpro soya Cuisine aan de kook met het halve groentebouillonblokje en de waterkers. Laat 2 min. koken en mix tot een gladde saus.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de blokjes selder, courgette en de prei toe en laat zachtjes garen gedurende 15 min. Voeg de sojascheuten toe en laat nog 3 min. verder garen. Kruid naar smaak met peper en zout. Roer er de sesamzaadjes door.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken kabeljauw gedurende ± 8 min. langs elke kant op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. Breng op smaak met wat limoensap en bestrooi de laatste 2 min. met de koriander.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentjes over de borden, leg er een stukje kabeljauw op en lepel er de waterkerssaus over. Serveer met aardappelpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre