- Bewaar

- Bewaar
Gebakken kalkoenenrolletjes met pittige prinsessenboontjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Bestrijk de kalkoen met de zwarte tapenade en rol strak op. Wikkel 2 sneetjes spek rond elke kalkoenensnede.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de dezelfde kookpot en bak de ui en het rode pepertje 2 min. Voeg de prinsessenbonen weer toe en laat nog even mee bakken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenenrolletjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog ± 10 min. Verder garen. Haal uit de pan.
-
Voeg de aardappelen toe aan de pan van de kalkoenenrolletjes en laat nog 2 à 3 min. opwarmen in het braadvocht. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoenenrolletjes in schijfjes en verdeel over de borden.
-
Serveer met de prinsessenbonen en de aardappelen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g prinsessenbonen in stukjes. Kook de aardappel 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 10 min. de prinsessenbonen toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g kalkoensnede 3 min. aan elke kant goudbruin. 3 Mix alles fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Bestrijk de kalkoen met de zwarte tapenade en rol strak op. Wikkel 2 sneetjes spek rond elke kalkoenensnede.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de dezelfde kookpot en bak de ui en het rode pepertje 2 min. Voeg de prinsessenbonen weer toe en laat nog even mee bakken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kalkoenenrolletjes aan alle kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog ± 10 min. Verder garen. Haal uit de pan.
-
Voeg de aardappelen toe aan de pan van de kalkoenenrolletjes en laat nog 2 à 3 min. opwarmen in het braadvocht. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de kalkoenenrolletjes in schijfjes en verdeel over de borden.
-
Serveer met de prinsessenbonen en de aardappelen.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g prinsessenbonen in stukjes. Kook de aardappel 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 10 min. de prinsessenbonen toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 30 g kalkoensnede 3 min. aan elke kant goudbruin. 3 Mix alles fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje