- Bewaar

- Bewaar
Gebakken kipfilet met fruitige couscous
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kommetje om het sap op te vangen. Pers de tweede sinaasappel.
-
Snij de prinsessenbonen in 2 of 3 stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de halve borstfilets aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 15 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon en het sinaasappelsap. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Meng de prinsessenbonen, de lente-uitjes, de partjes sinaasappel en de veenbessen onder de couscous. Voeg 2 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over de couscous.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (10 min.) 1 Kook 100 g prinsessenbonen en 25 g halve borstfilet van braadkip 10 min. in een bodempje water. 2 Voeg de laatste 5 min. 25 g couscous toe. 3 Mix tot een gladde puree en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Schil 1 sinaasappel tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kommetje om het sap op te vangen. Pers de tweede sinaasappel.
-
Snij de prinsessenbonen in 2 of 3 stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de halve borstfilets aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 15 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon en het sinaasappelsap. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Meng de prinsessenbonen, de lente-uitjes, de partjes sinaasappel en de veenbessen onder de couscous. Voeg 2 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over de couscous.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (10 min.) 1 Kook 100 g prinsessenbonen en 25 g halve borstfilet van braadkip 10 min. in een bodempje water. 2 Voeg de laatste 5 min. 25 g couscous toe. 3 Mix tot een gladde puree en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc