- Bewaar

- Bewaar
Gebakken krieltjes met varkensmignonette en komkommerslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de komkommers in dunne schijfjes (eventueel met een mandoline).
-
Hak de dille grof.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensmignonettes 10 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de krielaardappelen 10 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen het knoflook, de lente-ui, de rucola en de dille onder de komkommer. Doe er de zure room bij en kruid met peper en zout. Meng goed en bestrooi met de pompoenpitten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de krielaardappelen en de varkensmignonettes over de borden en serveer met het komkommerslaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de komkommers in dunne schijfjes (eventueel met een mandoline).
-
Hak de dille grof.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensmignonettes 10 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de krielaardappelen 10 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng intussen het knoflook, de lente-ui, de rucola en de dille onder de komkommer. Doe er de zure room bij en kruid met peper en zout. Meng goed en bestrooi met de pompoenpitten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de krielaardappelen en de varkensmignonettes over de borden en serveer met het komkommerslaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Château Le Menaudat A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux