- Bewaar

- Bewaar
Gebakken noedels met frutti di mare
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Inycon Chardonnay Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frutti di mare ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat diepgevroren tomatenblokjes grotendeels ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de selder in kleine blokjes.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Snij het pepertje in de lengte in twee en verwijder de zaadjes. Snij in fijne ringetjes.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de eiermie los met een vork. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken. Roer er de olijfolie onder en zet opzij.
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Voeg de knoflook toe en laat even bakken. Meng er de selderblokjes onder en roerbak gedurende 1 min.
-
Blus met het sinaasappelsap. Meng er de tomatenstukjes en het pepertje onder en voeg de geplette korianderbolletjes toe. Laat even sudderen.
-
Voeg de frutti di mare toe aan de groenten in de wok en kruid met peper en zout. Laat ze al roerend 4 min. meestoven.
-
Bind met instantsausbinder tot een lichtgebonden saus en meng er de noedels onder. Laat door en door warm worden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en versier met enkele verse korianderblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Inycon Chardonnay Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frutti di mare ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat diepgevroren tomatenblokjes grotendeels ontdooien. Dep goed droog.
-
Snij de selder in kleine blokjes.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Snij het pepertje in de lengte in twee en verwijder de zaadjes. Snij in fijne ringetjes.
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook en leg er de eiermie in. Neem van het vuur en laat 4 min. staan. Maak de eiermie los met een vork. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken. Roer er de olijfolie onder en zet opzij.
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. maïsolie toe. Voeg de knoflook toe en laat even bakken. Meng er de selderblokjes onder en roerbak gedurende 1 min.
-
Blus met het sinaasappelsap. Meng er de tomatenstukjes en het pepertje onder en voeg de geplette korianderbolletjes toe. Laat even sudderen.
-
Voeg de frutti di mare toe aan de groenten in de wok en kruid met peper en zout. Laat ze al roerend 4 min. meestoven.
-
Bind met instantsausbinder tot een lichtgebonden saus en meng er de noedels onder. Laat door en door warm worden.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en versier met enkele verse korianderblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Inycon Chardonnay Italië