- Bewaar

- Bewaar
Gebakken noedels met oosters vispannetje
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de preiwitten en een beetje groen in fijne ringen.
-
Snipper de ui, de knoflookteentjes en de gember fijn.
-
Meng de sojasaus samen met de sesamolie en het maïszetmeel.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de gember 1 min.
-
Voeg de preiringen toe en overgiet met de visfond. Laat 5 min. koken.
-
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. garen. Giet er de laatste min. de sojasausmengeling over en roer goed.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een kookpot en bak de noedels even tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en lepel er de viswok over.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de preiwitten en een beetje groen in fijne ringen.
-
Snipper de ui, de knoflookteentjes en de gember fijn.
-
Meng de sojasaus samen met de sesamolie en het maïszetmeel.
-
Bereiding:
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de gember 1 min.
-
Voeg de preiringen toe en overgiet met de visfond. Laat 5 min. koken.
-
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. garen. Giet er de laatste min. de sojasausmengeling over en roer goed.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een kookpot en bak de noedels even tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de noedels over de borden en lepel er de viswok over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal