Gebakken noedels met oosters vispannetje
Gebakken noedels met oosters vispannetje

Gebakken noedels met oosters vispannetje

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 596 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 69.6 g
Eiwit 41.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Snij de preiwitten en een beetje groen in fijne ringen.

  5. Snipper de ui, de knoflookteentjes en de gember fijn.

  6. Meng de sojasaus samen met de sesamolie en het maïszetmeel.

  7. Bereiding:
  8. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  9. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de gember 1 min.

  10. Voeg de preiringen toe en overgiet met de visfond. Laat 5 min. koken.

  11. Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. garen. Giet er de laatste min. de sojasausmengeling over en roer goed.

  12. Verhit 2 eetl. rijstolie in een kookpot en bak de noedels even tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de noedels over de borden en lepel er de viswok over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 15 min.)

  3. Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.

  4. Snij de preiwitten en een beetje groen in fijne ringen.

  5. Snipper de ui, de knoflookteentjes en de gember fijn.

  6. Meng de sojasaus samen met de sesamolie en het maïszetmeel.

  7. Bereiding:
  8. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  9. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de fijngesnipperde ui, het knoflook en de gember 1 min.

  10. Voeg de preiringen toe en overgiet met de visfond. Laat 5 min. koken.

  11. Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. garen. Giet er de laatste min. de sojasausmengeling over en roer goed.

  12. Verhit 2 eetl. rijstolie in een kookpot en bak de noedels even tot ze warm zijn. Kruid met peper en zout.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de noedels over de borden en lepel er de viswok over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 596 kcal
Vet 15.4 g
Koolhydraat 69.6 g
Eiwit 41.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Wijn Quinta Vista - Vinho Regional Lisboa - Portugal

Bekijk het recept digitaal