- Bewaar

- Bewaar
Gebakken pangasius met duo van tomaten en pestopuree
Onze drankensuggesties
Wijn La Jouchère - A.O.P. Chablis - Michel Laroche (witte wijn) Wijn Negroamaro Rosato - I.G.T. Salento - Piana del Sole - Italië (roséwijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de parmezaan (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Mix met het knoflook, de parmezaan, de rucola, 3 eetl. olijfolie, peper en zout tot een gladde pesto.
-
Snipper de sjalot fijn en scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Verwijder de pitjes uit de trostomaten en snij in blokjes van 2 cm. Meng de 2 soorten tomaten met de fijngesnipperde sjalot, 2 eetl. olijfolie, de rodewijnazijn, het basilicum en de oregano. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Boen de krielaardappelen schoon, snij in 2 en kook 18 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Wentel intussen de pangasiusfilets in de bloem en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 3 à 4 min. aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
-
Prak de aardappelen grof met een vork en meng er de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Leg wat pestopuree op elk bord en geef er 1 pangasiusfi let en wat tomatensalade bij.
Onze drankensuggesties
Wijn La Jouchère - A.O.P. Chablis - Michel Laroche (witte wijn) Wijn Negroamaro Rosato - I.G.T. Salento - Piana del Sole - Italië (roséwijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de parmezaan (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Mix met het knoflook, de parmezaan, de rucola, 3 eetl. olijfolie, peper en zout tot een gladde pesto.
-
Snipper de sjalot fijn en scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Verwijder de pitjes uit de trostomaten en snij in blokjes van 2 cm. Meng de 2 soorten tomaten met de fijngesnipperde sjalot, 2 eetl. olijfolie, de rodewijnazijn, het basilicum en de oregano. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Boen de krielaardappelen schoon, snij in 2 en kook 18 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Wentel intussen de pangasiusfilets in de bloem en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de visfilets 3 à 4 min. aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
-
Prak de aardappelen grof met een vork en meng er de pesto onder.
-
Afwerking:
-
Leg wat pestopuree op elk bord en geef er 1 pangasiusfi let en wat tomatensalade bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Jouchère - A.O.P. Chablis - Michel Laroche (witte wijn) Wijn Negroamaro Rosato - I.G.T. Salento - Piana del Sole - Italië (roséwijn)