- Bewaar

- Bewaar
Gebakken scampi's met sojascheuten en kokosmelk
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Château de Belle-Coste Rosé A.C. Costières de Nîmes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn. Hou -enkele blaadjes voor de versiering.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Snij de appelen in gelijke blokjes.
-
Rooster de cashewnoten zonder vetstof in een pan met antiaan-baklaag.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. oosterse bakolie in een wok en roerbak de diepgevroren scampi's gedurende 5 min. op een hoog vuur. Kruid naar smaak met zout en cayennepeper. Haal de scampi's uit de wok en verwijder het kookvocht.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. oosterse bakolie in de wok en bak de rode ui en de stukjes appel gedurende 2 min.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak gedurende 3 min.
-
Giet er de kokosmelk en de Thai Green Curry over en laat nog 2 min. verder koken.
-
Voeg de scampi's en de geroosterde cashewnoten toe en laat nog even mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele blaadjes koriander en dien onmiddellijk op. Geef er Thaise rijst bij.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Château de Belle-Coste Rosé A.C. Costières de Nîmes
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn. Hou -enkele blaadjes voor de versiering.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Snij de appelen in gelijke blokjes.
-
Rooster de cashewnoten zonder vetstof in een pan met antiaan-baklaag.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. oosterse bakolie in een wok en roerbak de diepgevroren scampi's gedurende 5 min. op een hoog vuur. Kruid naar smaak met zout en cayennepeper. Haal de scampi's uit de wok en verwijder het kookvocht.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. oosterse bakolie in de wok en bak de rode ui en de stukjes appel gedurende 2 min.
-
Voeg de sojascheuten toe en roerbak gedurende 3 min.
-
Giet er de kokosmelk en de Thai Green Curry over en laat nog 2 min. verder koken.
-
Voeg de scampi's en de geroosterde cashewnoten toe en laat nog even mee opwarmen.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele blaadjes koriander en dien onmiddellijk op. Geef er Thaise rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Wijn Château de Belle-Coste Rosé A.C. Costières de Nîmes