- Bewaar

- Bewaar
Gebakken tofu met broccoli
Onze drankensuggesties
Wijn Tokay Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rosso Molise D.O.C. Ricordi Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tofu in brede staafjes.
-
Spoel de citroen onder heet water en schil met een dunschiller.
-
Snij de citroenschil in flinterdunne reepjes.
-
Pers de citroen.
-
Meng de tofu, het citroensap en de schil met de geperste knoflook en laat 1/2 u marineren.
-
Laat diepvriesbroccoli oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog en snij de roosjes in vier.
-
Rooster de amandelschilfers in de droge wok terwijl u voortdurend schudt.
-
Bereiding:
-
Kook de spaghetti gaar, giet af en schep er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Neem de tofu uit de marinade en bak in ± 3 min. Schuif naar de zijkant van de wok.
-
Voeg de champignons toe, kruid met peper en zout en bak 3 min. Haal alles uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie en bak de broccoli kort aan. Roer voorzichtig om. Overgiet met de sojasaus en laat even bakken. Voeg de tofu en de champignons opnieuw toe.
-
Overgiet met de marinade en de Alpro en verkruimel er het 1/2 blokje groentebouillon over.
-
Roer alles voorzichtig door elkaar en laat goed doorwarmen. Kruid stevig met peper.
-
Afwerking:
-
Serveer de pasta met de tofubereiding in een grote schotel. Bestrooi met basilicumblaadjes en geroosterde amandelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Tokay Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rosso Molise D.O.C. Ricordi Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de tofu in brede staafjes.
-
Spoel de citroen onder heet water en schil met een dunschiller.
-
Snij de citroenschil in flinterdunne reepjes.
-
Pers de citroen.
-
Meng de tofu, het citroensap en de schil met de geperste knoflook en laat 1/2 u marineren.
-
Laat diepvriesbroccoli oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog en snij de roosjes in vier.
-
Rooster de amandelschilfers in de droge wok terwijl u voortdurend schudt.
-
Bereiding:
-
Kook de spaghetti gaar, giet af en schep er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Neem de tofu uit de marinade en bak in ± 3 min. Schuif naar de zijkant van de wok.
-
Voeg de champignons toe, kruid met peper en zout en bak 3 min. Haal alles uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie en bak de broccoli kort aan. Roer voorzichtig om. Overgiet met de sojasaus en laat even bakken. Voeg de tofu en de champignons opnieuw toe.
-
Overgiet met de marinade en de Alpro en verkruimel er het 1/2 blokje groentebouillon over.
-
Roer alles voorzichtig door elkaar en laat goed doorwarmen. Kruid stevig met peper.
-
Afwerking:
-
Serveer de pasta met de tofubereiding in een grote schotel. Bestrooi met basilicumblaadjes en geroosterde amandelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tokay Pinot Gris Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Rosso Molise D.O.C. Ricordi Italië