- Bewaar

- Bewaar
Gebakken tonijnreepjes met boontjes en aardappelgnocchi
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gavi D.O.C.G. Palás Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de boontjes 6 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten en de boontjes toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat opwarmen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelgnocchi 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de boontjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. langs elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met het sesamzaad.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gnocchi en de groentjes over de borden. Snij de tonijn in reepjes en leg ze erbovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gavi D.O.C.G. Palás Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de prinsessenbonen in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de boontjes 6 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten en de boontjes toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat opwarmen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelgnocchi 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de boontjes.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. langs elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met het sesamzaad.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gnocchi en de groentjes over de borden. Snij de tonijn in reepjes en leg ze erbovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gavi D.O.C.G. Palás Michele Chiarlo Piemonte - Italië