Gebakken tonijnreepjes met boontjes en aardappelgnocchi
Gebakken tonijnreepjes met boontjes en aardappelgnocchi

Gebakken tonijnreepjes met boontjes en aardappelgnocchi

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 15.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 46.7 g
Suiker 8.8 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 37.9 g
Zout 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de prinsessenbonen in 2.

  5. Bereiding:
  6. Kook de boontjes 6 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten en de boontjes toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat opwarmen.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelgnocchi 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de boontjes.

  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. langs elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met het sesamzaad.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de gnocchi en de groentjes over de borden. Snij de tonijn in reepjes en leg ze erbovenop.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

  4. Snij de prinsessenbonen in 2.

  5. Bereiding:
  6. Kook de boontjes 6 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten en de boontjes toe. Kruid met zwarte peper en zout en laat opwarmen.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelgnocchi 5 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg toe aan de boontjes.

  9. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de tonijnsteaks 1 à 2 min. langs elke kant. Kruid met zwarte peper en zout. Bestrooi met het sesamzaad.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de gnocchi en de groentjes over de borden. Snij de tonijn in reepjes en leg ze erbovenop.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 491 kcal
Vet 15.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 46.7 g
Suiker 8.8 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 37.9 g
Zout 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gavi D.O.C.G. Palás Michele Chiarlo Piemonte - Italië

Bekijk het recept digitaal