- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm met citroen, krielaardappelen en peultjes
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn 'Origin' Terra Australis Australië Alcoholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Verwijder de draadjes van de peultjes.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C
-
Bereiding:
-
Schik de krielaardappelen, de peultjes, de zalmfilets en de citroenschijfjes op een bakplaat met bakpakier. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de gedroogde tijm en de takjes rozemarijn over.
-
Schuif ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en voeg de sojascheuten toe. Bak 5 min.
-
Afwerking:
-
Schik de veldsla op de borden en leg er de zalm op. Serveer met de schijfjes citroen, de groenten en de krielaardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn 'Origin' Terra Australis Australië Alcoholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de citroen in schijfjes.
-
Verwijder de draadjes van de peultjes.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C
-
Bereiding:
-
Schik de krielaardappelen, de peultjes, de zalmfilets en de citroenschijfjes op een bakplaat met bakpakier. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de gedroogde tijm en de takjes rozemarijn over.
-
Schuif ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en voeg de sojascheuten toe. Bak 5 min.
-
Afwerking:
-
Schik de veldsla op de borden en leg er de zalm op. Serveer met de schijfjes citroen, de groenten en de krielaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn 'Origin' Terra Australis Australië Alcoholvrije wijn