- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm met prei in bechamelsaus (baby eet mee)
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de zalmsteaks oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Bereiding:
-
Kook het diepgevroren preiwit ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Giet er beetje bij beetje en al roerend de koude melk bij. Laat sudderen tot u een gebonden saus hebt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer de prei onder de saus.
-
Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de zalmsteaks ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de kroketten in de friteuse op 180 °C.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) * Schil 1 aardappel en snij in blokjes. * Stoom de aardappelblokjes en 100 g gesneden preiwit (diepvries) 20 min. of kook ze in een bodempje water. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd 50 g Atlantische zalmsteak (diepvries) toe. * Prak fijn met een vork en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd)
-
Laat de zalmsteaks oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Bereiding:
-
Kook het diepgevroren preiwit ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen 3 eetl. boter in een kookpot en roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Giet er beetje bij beetje en al roerend de koude melk bij. Laat sudderen tot u een gebonden saus hebt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer de prei onder de saus.
-
Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de zalmsteaks ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de kroketten in de friteuse op 180 °C.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) * Schil 1 aardappel en snij in blokjes. * Stoom de aardappelblokjes en 100 g gesneden preiwit (diepvries) 20 min. of kook ze in een bodempje water. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd 50 g Atlantische zalmsteak (diepvries) toe. * Prak fijn met een vork en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Les Lauriers A.O.P. Muscadet Sèvre-et-Maine, Sur Lie