- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm met prei in mosterdroom
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Sterk blond bier Wijn Leyda Sauvignon Blanc Single Vineyard Garuma D.O. Leyda Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het preiwit eerst in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1/2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de eidooier, 1/2 dl room en 1 eetl. boter onder.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout. Overgiet met de rest van de room en meng er de mosterd onder.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog ± 5 min. verder garen.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Sterk blond bier Wijn Leyda Sauvignon Blanc Single Vineyard Garuma D.O. Leyda Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het preiwit eerst in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1/2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de eidooier, 1/2 dl room en 1 eetl. boter onder.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout. Overgiet met de rest van de room en meng er de mosterd onder.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de zalmfilets aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat nog ± 5 min. verder garen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Sterk blond bier Wijn Leyda Sauvignon Blanc Single Vineyard Garuma D.O. Leyda Valley - Chili