- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zalm met venkel-koolrabislaatje
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij het groen van de venkelknol en snipper fijn. Snij de venkelknol in 2, verwijder het harde gedeelte onderaan en snij in fijne repen.
-
Schil de koolrabi, snij in dunne plakken en vervolgens in fijne staafjes.
-
Pers de citroen, u hebt 3 eetl. sap nodig.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalmhaasjes ± 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krielaardappelen 8 min. goudbruin. Kruid met zout.
-
Meng de honing met het citroensap. Roer er de mayonaise en 1 eetl. Olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de reepjes venkel met de koolrabi en roer er de dressing onder. Bestrooi met het fijngesnipperde venkelgroen.
-
Afwerking:
-
Serveer de gebakken vis met de krielaardappelen en het slaatje.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g koolrabi en snij in stukjes. Snij 50 g venkel en 50 g voorgekookte krielaardappel in kleine stukjes. 2 Kook de stukjes aardappel en groenten 10 min. gaar in een bodempje water. Voeg 5 min. voor het einde 25 g diepgevroren zalmhaasje toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij het groen van de venkelknol en snipper fijn. Snij de venkelknol in 2, verwijder het harde gedeelte onderaan en snij in fijne repen.
-
Schil de koolrabi, snij in dunne plakken en vervolgens in fijne staafjes.
-
Pers de citroen, u hebt 3 eetl. sap nodig.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalmhaasjes ± 4 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krielaardappelen 8 min. goudbruin. Kruid met zout.
-
Meng de honing met het citroensap. Roer er de mayonaise en 1 eetl. Olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de reepjes venkel met de koolrabi en roer er de dressing onder. Bestrooi met het fijngesnipperde venkelgroen.
-
Afwerking:
-
Serveer de gebakken vis met de krielaardappelen en het slaatje.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g koolrabi en snij in stukjes. Snij 50 g venkel en 50 g voorgekookte krielaardappel in kleine stukjes. 2 Kook de stukjes aardappel en groenten 10 min. gaar in een bodempje water. Voeg 5 min. voor het einde 25 g diepgevroren zalmhaasje toe. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Reserva Rio de Los Andes Valle de Colchagua - Chili