- Bewaar

- Bewaar
Gebakken zeebaars met zeekraal in kreeftensoep
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Witbier Wijn Pouilly-Fuissé A.O.P. `Tête de Cuvée'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zeebaarsfilets in de lengte middendoor.
-
Spoel de zeekraal even onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Bereiding:
-
Warm de kreeftensoep op in een kookpot.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets op de velkant tot de witte kant niet meer glazig ziet. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de zeekraal 1 à 2 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet een bodempje kreeftensoep in elk bord.
-
Leg er een stuk zeebaars op (met de velkant naar boven). Verdeel wat zeekraal over de vis en bestrooi met de garnalen.
Gebruik gerust de zeebaarsfilets uit de diepvries. Laat ze dan eerst volledig ontdooien en dep droog.
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Witbier Wijn Pouilly-Fuissé A.O.P. `Tête de Cuvée'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zeebaarsfilets in de lengte middendoor.
-
Spoel de zeekraal even onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Bereiding:
-
Warm de kreeftensoep op in een kookpot.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets op de velkant tot de witte kant niet meer glazig ziet. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de zeekraal 1 à 2 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Giet een bodempje kreeftensoep in elk bord.
-
Leg er een stuk zeebaars op (met de velkant naar boven). Verdeel wat zeekraal over de vis en bestrooi met de garnalen.
Gebruik gerust de zeebaarsfilets uit de diepvries. Laat ze dan eerst volledig ontdooien en dep droog.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Witbier Wijn Pouilly-Fuissé A.O.P. `Tête de Cuvée'