- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde scampi diabolique
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé Wijn Nobilo Regional Collection Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tijgergarnalen (dat gaat makkelijk als u ze eerst 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep goed droog.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan of wok. Bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 3 min. stoven op een zacht vuur. Doe er de tomatenstukjes bij en laat 2 min. sudderen.
-
Scheur ondertussen de basilicumblaadjes. Voeg toe aan de tomatensaus samen met de lichte room en kruid met zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de tijgergarnalen 6 à 8 min. Voeg de tomatensaus toe en meng goed.
-
Verdeel de bereiding over ovenschaaltjes. Bestrooi met de geraspte parmezaan en laat even kleuren onder de hete grill.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé Wijn Nobilo Regional Collection Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tijgergarnalen (dat gaat makkelijk als u ze eerst 2 min. onderdompelt in heet water) en verwijder de bruine draad, die bitter smaakt. Dep goed droog.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan of wok. Bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikablokjes toe en laat 3 min. stoven op een zacht vuur. Doe er de tomatenstukjes bij en laat 2 min. sudderen.
-
Scheur ondertussen de basilicumblaadjes. Voeg toe aan de tomatensaus samen met de lichte room en kruid met zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de tijgergarnalen 6 à 8 min. Voeg de tomatensaus toe en meng goed.
-
Verdeel de bereiding over ovenschaaltjes. Bestrooi met de geraspte parmezaan en laat even kleuren onder de hete grill.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé Wijn Nobilo Regional Collection Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland