Gegratineerde wraps met pitavlees en groenten
Gegratineerde wraps met pitavlees en groenten

Gegratineerde wraps met pitavlees en groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 749 kcal
Vet 35.9 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 60 g
Suiker 10.9 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 42.4 g
Zout 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij de rest in reepjes.

  6. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg het pitavlees toe en bak 2 à 3 min.

  10. Voeg de aubergine en de paprika toe en bak nog ± 5 min.

  11. Meng er de maïs en de verse kaas onder. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, peper en zout.

  12. Verdeel het vlees over de wraps en rol ze op. Leg in een ovenschaal met de naad naar beneden en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij de rest in reepjes.

  6. Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg het pitavlees toe en bak 2 à 3 min.

  10. Voeg de aubergine en de paprika toe en bak nog ± 5 min.

  11. Meng er de maïs en de verse kaas onder. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, peper en zout.

  12. Verdeel het vlees over de wraps en rol ze op. Leg in een ovenschaal met de naad naar beneden en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 749 kcal
Vet 35.9 g
Verzadigd vet 12.3 g
Koolhydraat 60 g
Suiker 10.9 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 42.4 g
Zout 3.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Heritage Hill Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal