- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde wraps met pitavlees en groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Heritage Hill Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij de rest in reepjes.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg het pitavlees toe en bak 2 à 3 min.
-
Voeg de aubergine en de paprika toe en bak nog ± 5 min.
-
Meng er de maïs en de verse kaas onder. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, peper en zout.
-
Verdeel het vlees over de wraps en rol ze op. Leg in een ovenschaal met de naad naar beneden en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Heritage Hill Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de aubergine in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij de rest in reepjes.
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg het pitavlees toe en bak 2 à 3 min.
-
Voeg de aubergine en de paprika toe en bak nog ± 5 min.
-
Meng er de maïs en de verse kaas onder. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, peper en zout.
-
Verdeel het vlees over de wraps en rol ze op. Leg in een ovenschaal met de naad naar beneden en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 3 à 5 min. onder de ovengrill.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Heritage Hill Zuid-Afrika