- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde dunne lende maître d'hôtel
Onze drankensuggesties
Wijn Mercurey A.C. Tastevinage Albert Bichot Wijn Deze rode bourgogne werd door het Wijnbroederschap 'Les Chevaliers du Tastevin' bekroond voor z'n uitgesproken karakter: een geurige neus (rood fruit) en een fruitige, vrij volle smaak. Wijn Château Treytins A.C. Lalande-de-Pomerol Wijn Opmerkelijke bordeauxwijn uit Lalande-de-Pomerol. Hij heeft een intense kleur en een pittige neus van rijp rood fruit. De smaak is aangenaam vlezig en soepel.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de boter zacht worden en meng ze met zwarte peper, zout, het uitgeperste knoflookteentje, de fijngesnipperde peterselie, de fijngesneden dragon en de fijngehakte blaadjes basilicum.
-
Schik deze kruidenboter op een vel aluminiumfolie en rol met behulp van de folie tot een boomstammetje. Vouw de folie dicht en laat de kruidenboter 30 min. opstijven in de koelkast.
-
Snij de kruidenboter in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Strijk de dunne lende in met olijfolie.
-
Bak op een hete grill, ongeveer 2 min. aan elke kant. Voor meer doorbakken vlees grilt u het wat langer. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk stuk vlees 1 of 2 schijfjes kruidenboter en serveer met aardappelen in de schil. Geef er gemengde sla bij.
-
Liever Veggie
-
Het noedelslaatje is ook lekker met een veggieburger of sneetjes gebakken halloumi.
Onze drankensuggesties
Wijn Mercurey A.C. Tastevinage Albert Bichot Wijn Deze rode bourgogne werd door het Wijnbroederschap 'Les Chevaliers du Tastevin' bekroond voor z'n uitgesproken karakter: een geurige neus (rood fruit) en een fruitige, vrij volle smaak. Wijn Château Treytins A.C. Lalande-de-Pomerol Wijn Opmerkelijke bordeauxwijn uit Lalande-de-Pomerol. Hij heeft een intense kleur en een pittige neus van rijp rood fruit. De smaak is aangenaam vlezig en soepel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de boter zacht worden en meng ze met zwarte peper, zout, het uitgeperste knoflookteentje, de fijngesnipperde peterselie, de fijngesneden dragon en de fijngehakte blaadjes basilicum.
-
Schik deze kruidenboter op een vel aluminiumfolie en rol met behulp van de folie tot een boomstammetje. Vouw de folie dicht en laat de kruidenboter 30 min. opstijven in de koelkast.
-
Snij de kruidenboter in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Strijk de dunne lende in met olijfolie.
-
Bak op een hete grill, ongeveer 2 min. aan elke kant. Voor meer doorbakken vlees grilt u het wat langer. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk stuk vlees 1 of 2 schijfjes kruidenboter en serveer met aardappelen in de schil. Geef er gemengde sla bij.
-
Liever Veggie
-
Het noedelslaatje is ook lekker met een veggieburger of sneetjes gebakken halloumi.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mercurey A.C. Tastevinage Albert Bichot Wijn Deze rode bourgogne werd door het Wijnbroederschap 'Les Chevaliers du Tastevin' bekroond voor z'n uitgesproken karakter: een geurige neus (rood fruit) en een fruitige, vrij volle smaak. Wijn Château Treytins A.C. Lalande-de-Pomerol Wijn Opmerkelijke bordeauxwijn uit Lalande-de-Pomerol. Hij heeft een intense kleur en een pittige neus van rijp rood fruit. De smaak is aangenaam vlezig en soepel.