- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde halloumi met groenteslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres, Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Laat de bonen uitlekken en spoel onder koud stromend water.
-
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in halvemaantjes.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij elke blok halloumi in 2, zodat u 4 mooie stukjes hebt.
-
Snipper de platte peterselie fijn en meng met de bonen en de komkommer onder de jonge slamix.
-
Overgiet met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de walnoten.
-
Bereiding op de barbecue (2 min.)
-
Bak de stukjes kaas 2 min. aan elke kant tot ze mooi lichtbruin zijn.
-
Afwerking:
-
Voeg de stukjes halloumi toe aan het slaatje. Serveer terwijl de kaas nog wat warm is. Geef er wat stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres, Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Laat de bonen uitlekken en spoel onder koud stromend water.
-
Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in halvemaantjes.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij elke blok halloumi in 2, zodat u 4 mooie stukjes hebt.
-
Snipper de platte peterselie fijn en meng met de bonen en de komkommer onder de jonge slamix.
-
Overgiet met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de walnoten.
-
Bereiding op de barbecue (2 min.)
-
Bak de stukjes kaas 2 min. aan elke kant tot ze mooi lichtbruin zijn.
-
Afwerking:
-
Voeg de stukjes halloumi toe aan het slaatje. Serveer terwijl de kaas nog wat warm is. Geef er wat stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres, Central Valley - Chili