Gegrilde halloumi met groenteslaatje
Gegrilde halloumi met groenteslaatje

Gegrilde halloumi met groenteslaatje

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 575 kcal
Vet 50.3 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 23.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Laat de bonen uitlekken en spoel onder koud stromend water.

  4. Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in halvemaantjes.

  5. Hak de walnoten grof.

  6. Snij elke blok halloumi in 2, zodat u 4 mooie stukjes hebt.

  7. Snipper de platte peterselie fijn en meng met de bonen en de komkommer onder de jonge slamix.

  8. Overgiet met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de walnoten.

  9. Bereiding op de barbecue (2 min.)
  10. Bak de stukjes kaas 2 min. aan elke kant tot ze mooi lichtbruin zijn.

  11. Afwerking:
  12. Voeg de stukjes halloumi toe aan het slaatje. Serveer terwijl de kaas nog wat warm is. Geef er wat stokbrood bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (15 min.)
  3. Laat de bonen uitlekken en spoel onder koud stromend water.

  4. Schil de komkommer, verwijder de pitjes en snij in halvemaantjes.

  5. Hak de walnoten grof.

  6. Snij elke blok halloumi in 2, zodat u 4 mooie stukjes hebt.

  7. Snipper de platte peterselie fijn en meng met de bonen en de komkommer onder de jonge slamix.

  8. Overgiet met de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de walnoten.

  9. Bereiding op de barbecue (2 min.)
  10. Bak de stukjes kaas 2 min. aan elke kant tot ze mooi lichtbruin zijn.

  11. Afwerking:
  12. Voeg de stukjes halloumi toe aan het slaatje. Serveer terwijl de kaas nog wat warm is. Geef er wat stokbrood bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 575 kcal
Vet 50.3 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 23.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva Miguel Torres, Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal