- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde halloumi met kikkererwtenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Château du Bois de la Garde rosé 2013 A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij samen met de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snij de tapastomaten in 2 en snipper de rode ui heel fijn.
-
Meng de kikkererwten, de groenten en de ui in een slakom.
-
Breng op smaak met 4 eetl. olijfolie, het limoensap, peper en zout.
-
Snij de halloumi in gelijke sneetjes van 1 cm dik, bestrijk met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de tijm.
-
Bak de sneetjes halloumi 1 à 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Château du Bois de la Garde rosé 2013 A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij samen met de ongeschilde komkommer in kleine blokjes.
-
Snij de tapastomaten in 2 en snipper de rode ui heel fijn.
-
Meng de kikkererwten, de groenten en de ui in een slakom.
-
Breng op smaak met 4 eetl. olijfolie, het limoensap, peper en zout.
-
Snij de halloumi in gelijke sneetjes van 1 cm dik, bestrijk met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de tijm.
-
Bak de sneetjes halloumi 1 à 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Château du Bois de la Garde rosé 2013 A.O.P. Côtes du Rhône