- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde halloumi met salsa van komkommer en watermeloen
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils 'L'Esparrou' Vin Orange Vin de France Bier Corona Extra Pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij elke reep nogmaals in de lengte in 2 en snij daarna in stukjes.
-
Snipper de rode ui en de munt fijn. Meng onder de komkommer en de watermeloen. Kruid met peper.
-
Snij de halloumi in plakjes van net geen 1 cm dik. Bak ± 2 min. aan elke kant in de grillpan of op de barbecue.
-
Schep de salsa op de borden en spray wat olijfolie op elk bord. Serveer met de gegrilde halloumi en de parelcouscous.
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils 'L'Esparrou' Vin Orange Vin de France Bier Corona Extra Pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij elke reep nogmaals in de lengte in 2 en snij daarna in stukjes.
-
Snipper de rode ui en de munt fijn. Meng onder de komkommer en de watermeloen. Kruid met peper.
-
Snij de halloumi in plakjes van net geen 1 cm dik. Bak ± 2 min. aan elke kant in de grillpan of op de barbecue.
-
Schep de salsa op de borden en spray wat olijfolie op elk bord. Serveer met de gegrilde halloumi en de parelcouscous.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils 'L'Esparrou' Vin Orange Vin de France Bier Corona Extra Pils