- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde scampi's met zuiderse vulling
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij ze open op de rugzijde (niet doorsnijden).
-
Vul de helft van de scampi's met tomenade en de andere helft met pesto.
-
Wikkel elke scampi in een sneetje spek en steek ze op brochettestokjes. U mag de volledige spies gebruiken.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Gril de scampibrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
Bent u vergeten om de brochettestokjes te weken? Wikkel dan een stukje aluminiumfolie rond het uiteinde van de stokjes, zodat ze niet verbranden.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij ze open op de rugzijde (niet doorsnijden).
-
Vul de helft van de scampi's met tomenade en de andere helft met pesto.
-
Wikkel elke scampi in een sneetje spek en steek ze op brochettestokjes. U mag de volledige spies gebruiken.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Gril de scampibrochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
Bent u vergeten om de brochettestokjes te weken? Wikkel dan een stukje aluminiumfolie rond het uiteinde van de stokjes, zodat ze niet verbranden.