- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde snijbonen met mango en tofu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Maak de dressing: doe de helft van de olijfolie, de chilipeper, de gember, de suiker en het limoensap in een blender en mix tot een gladde massa.
-
Snij de tofu in blokjes van 3 cm en meng er 2/3 van de dressing onder. Meng goed en laat 25 min. rusten in de koelkast.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de mango in blokjes en verwijder de uiteinden van de snijbonen. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de koriander grof.
-
Meng de rest van de olijfolie onder de mango en de snijbonen en bak ze beetgaar in een grillpan, zonder vetstof.
-
Haal uit de pan en bak de tofu in dezelfde pan 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Verdeel de snijbonen, de mango en de tofu over een schaal en lepel er de rest van de dressing over. Werk af met de lente-uitjes en de koriander.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Sofie Noyen (@sofienoyen).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Maak de dressing: doe de helft van de olijfolie, de chilipeper, de gember, de suiker en het limoensap in een blender en mix tot een gladde massa.
-
Snij de tofu in blokjes van 3 cm en meng er 2/3 van de dressing onder. Meng goed en laat 25 min. rusten in de koelkast.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de mango in blokjes en verwijder de uiteinden van de snijbonen. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de koriander grof.
-
Meng de rest van de olijfolie onder de mango en de snijbonen en bak ze beetgaar in een grillpan, zonder vetstof.
-
Haal uit de pan en bak de tofu in dezelfde pan 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Verdeel de snijbonen, de mango en de tofu over een schaal en lepel er de rest van de dressing over. Werk af met de lente-uitjes en de koriander.
Auteur recept
Dit recept werd geschreven voor Boni Plan't door influencer Sofie Noyen (@sofienoyen).