- Bewaar
- Bewaar
Gegrilde veggieworst met frisse couscoussalade en broccolini
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Vaugelas `Le Rosé' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het velletje van de vegetarische worsten.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en daarna in fijne blokjes. Snipper de munt en de platte peterselie fijn. Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers hem.
-
Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Snij de avocado in 2. Snij het vruchtvlees van 1 helft in fijne blokjes. Besprenkel met een beetje limoensap.
-
Bereid de couscous (kooktijd: zie verpakking). Roer los met een vork.
-
Kook intussen de broccolini onafgedekt 5 à 7 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de munt, de peterselie, de helft van de granaatappelpitten en de komkommer- en avocadoblokjes onder de couscous.
-
Breng op smaak met de rest van het limoensap, de olijfolie, peper en zout.
-
Meng er voorzichtig de waterkers onder.
-
Bereiding:
-
Leg de vegetarische worsten op het rooster en bak 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Haal ze van de barbecue en snij in 2.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de vegetarische worsten, de broccolini, enkele granaatappelpitten en wat limoenzeste.
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Vaugelas `Le Rosé' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder het velletje van de vegetarische worsten.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en daarna in fijne blokjes. Snipper de munt en de platte peterselie fijn. Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers hem.
-
Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Snij de avocado in 2. Snij het vruchtvlees van 1 helft in fijne blokjes. Besprenkel met een beetje limoensap.
-
Bereid de couscous (kooktijd: zie verpakking). Roer los met een vork.
-
Kook intussen de broccolini onafgedekt 5 à 7 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de munt, de peterselie, de helft van de granaatappelpitten en de komkommer- en avocadoblokjes onder de couscous.
-
Breng op smaak met de rest van het limoensap, de olijfolie, peper en zout.
-
Meng er voorzichtig de waterkers onder.
-
Bereiding:
-
Leg de vegetarische worsten op het rooster en bak 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Haal ze van de barbecue en snij in 2.
-
Afwerking:
-
Werk de salade af met de vegetarische worsten, de broccolini, enkele granaatappelpitten en wat limoenzeste.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Vaugelas `Le Rosé' A.O.P. Languedoc