- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde zalm en romige tagliatelle met courgette
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Goud Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min. + 20 min. marineren)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Hak de dille fijn.
-
Schik de zalmhaasjes in een schaal, giet er 3 eetl. olijfolie en het citroensap over, en voeg de fijngehakte dille toe. Kruid met zwarte peper en zout. Bedek met vershoudfolie en laat 20 min. marineren in de koelkast.
-
Rasp ondertussen de ongeschilde courgettes.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de geraspte courgettes en het fijngesnipperde knoflook 10 min. op een zacht vuur. Meng er de roomkaas goed onder en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Haal de zalmhaasjes uit de marinade. Verhit een grillpan en bak de gemarineerde zalmhaasjes 3 à 4 min. aan beide kanten gaar.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de courgettesaus onder de pasta en serveer met de gegrilde zalm.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Goud Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min. + 20 min. marineren)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Hak de dille fijn.
-
Schik de zalmhaasjes in een schaal, giet er 3 eetl. olijfolie en het citroensap over, en voeg de fijngehakte dille toe. Kruid met zwarte peper en zout. Bedek met vershoudfolie en laat 20 min. marineren in de koelkast.
-
Rasp ondertussen de ongeschilde courgettes.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de geraspte courgettes en het fijngesnipperde knoflook 10 min. op een zacht vuur. Meng er de roomkaas goed onder en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Haal de zalmhaasjes uit de marinade. Verhit een grillpan en bak de gemarineerde zalmhaasjes 3 à 4 min. aan beide kanten gaar.
-
Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de courgettesaus onder de pasta en serveer met de gegrilde zalm.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Goud Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc