Geitenkaasballetjes
Geitenkaasballetjes

Geitenkaasballetjes

10 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.8 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Bereiding:
  4. Bak de pistachenoten en pijnboompitten afzonderlijk kort zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Hak fijn.

  5. Rol 20 balletjes van de geitenkaas. Rol 1/4 van de balletjes door de pistache, 1/4 door de pijnboompitten, 1/4 door het paprikapoeder en 1/4 door het bieslook.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Bereiding:
  4. Bak de pistachenoten en pijnboompitten afzonderlijk kort zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Hak fijn.

  5. Rol 20 balletjes van de geitenkaas. Rol 1/4 van de balletjes door de pistache, 1/4 door de pijnboompitten, 1/4 door het paprikapoeder en 1/4 door het bieslook.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 43 kcal
Vet 3.8 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 1.7 g

Bekijk het recept digitaal