In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snipper het bieslook fijn.
Bereiding:
Bak de pistachenoten en pijnboompitten afzonderlijk kort zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Hak fijn.
Rol 20 balletjes van de geitenkaas. Rol 1/4 van de balletjes door de pistache, 1/4 door de pijnboompitten, 1/4 door het paprikapoeder en 1/4 door het bieslook.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snipper het bieslook fijn.
Bereiding:
Bak de pistachenoten en pijnboompitten afzonderlijk kort zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Hak fijn.
Rol 20 balletjes van de geitenkaas. Rol 1/4 van de balletjes door de pistache, 1/4 door de pijnboompitten, 1/4 door het paprikapoeder en 1/4 door het bieslook.