Geitenkaasprikkertje met noten en druiven
Geitenkaasprikkertje met noten en druiven

Geitenkaasprikkertje met noten en druiven

15 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 91 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 3.8 g
Eiwit 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de geitenkaas in 10 blokjes.

  3. Hak de noten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).

  4. Rol de blokjes geitenkaas in de vloeibare honing en daarna in de fijngehakte noten.

  5. Steek telkens 1 blokje kaas op 10 prikkertjes en prik er aan weerskanten 1 witte en 1 blauwe druif op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de geitenkaas in 10 blokjes.

  3. Hak de noten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).

  4. Rol de blokjes geitenkaas in de vloeibare honing en daarna in de fijngehakte noten.

  5. Steek telkens 1 blokje kaas op 10 prikkertjes en prik er aan weerskanten 1 witte en 1 blauwe druif op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 91 kcal
Vet 6.7 g
Koolhydraat 3.8 g
Eiwit 3.8 g

Bekijk het recept digitaal