Gekleurd witloofbootje
Gekleurd witloofbootje

Gekleurd witloofbootje

10 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 57 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de verse kaas met de mierikswortel, de versnipperde peterselie en het bieslook.

  3. Maak de blaadjes witloof los. Snij de forelfilet in reepjes en vul elk blaadje op met een reepje.

  4. Doe met een spuitzak wat kaasmengsel op de forelreepjes (u kan hiervoor ook een vork gebruiken).

  5. Versier elk hapje met enkele lompviseitjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de verse kaas met de mierikswortel, de versnipperde peterselie en het bieslook.

  3. Maak de blaadjes witloof los. Snij de forelfilet in reepjes en vul elk blaadje op met een reepje.

  4. Doe met een spuitzak wat kaasmengsel op de forelreepjes (u kan hiervoor ook een vork gebruiken).

  5. Versier elk hapje met enkele lompviseitjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 57 kcal
Vet 4.6 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 3.2 g

Bekijk het recept digitaal